Meer informatie         Delen    

Projectmedewerker

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB). Zorgverlening PGZ, Nova en Coach-Ster maken samen onderdeel uit van de PGZ groep. Wij bieden zorg op maat  aan mensen van alle leeftijden.

Op Human Resource gebied is 2018 een uitdagend jaar: we richten onze HR processen opnieuw in en voeren verschillende omvangrijke HR-projecten uit. Zo gaan we bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden van de drie organisatieonderdelen harmoniseren, belangrijke HR-processen en instrumenten verder decentraliseren en borgen en richten we een nieuwe HR-administratie in.

Voor deze uitdaging zijn wij op zoek naar een topper voor deze opdracht als

Projectmedewerker m/v:

  • De vacature is voor 36 uur per week.
  • Je salaris stellen we vast op basis van je werkervaring.
  • We volgen de CAO-gehandicaptenzorg.
  • We bieden je een tijdelijke overeenkomst tot 31 december 2018

De functie

Je bent de spin in het web in verschillende HR-projecten. Je duikt diep in de materie en haalt daaruit de belangrijkste informatie voor het project. Ook haal je sleutelinformatie uit verschillende systemen en overzichten. Je voert werkzaamheden voor het project uit en stuurt op deadlines en afspraken. Afhankelijk van het thema en je expertise werk je zelfstandig als projectmedewerker of meer ondersteunend aan de projectleider.

Ook heb je in de verbetering van diverse HR-processen een belangrijke rol. Je analyseert het huidige proces, door bijvoorbeeld verschillende stakeholders te interviewen. Je denkt na over slimme en structurele verbeteringen en zorgt ervoor dat deze verbeteringen worden gerealiseerd. Je werkt deze verbeteringen uit in nieuwe in stroomschema’s, protocollen en ondersteunende instrumenten.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding op HBO niveau richting HR, bedrijfskunde of beleid en organisatie

Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in project, verbeterprocessen en gegevensanalyse. Heb je deze werkervaring op het gebied van HR, dan is dat een pré.

Je bent een kei in plannen en organiseren.

Je bent analytisch sterk en werkt kwaliteitsgerichtheid. Je schakelt makkelijk van analyse naar uitvoering, borging en controle.

Je gaat voor resultaat. We maken bij de aanvang van je werkzaamheden afspraken over de resultaten die je samen met het HR team gaat bereiken en daar schrik je niet voor terug. 

Je denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Onze medewerkers

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag voor 16 april 2018 je sollicitatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Zorgverlening PGZ t.a.v. team HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert of via hr@pgz.nu

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of over de procedure, dan kun je contact openen met Linda Tosserams of Ingrid Kalkers, HR-adviseurs. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0495-622399.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.0

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99