Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Meer informatie         Delen    

GZ -Psycholoog -  Psychotherapeut

Ga jij de uitdaging aan?      

Zorgverlening PGZ is een dynamische, vernieuwende en ondernemende zorgorganisatie en al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. PGZ biedt tevens begeleiding en behandeling aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB). Wij bieden zorg op maat aan mensen van alle leeftijden (zowel kind & jeugd als volwassenen). 

We onderscheiden ons als kleinschalige instelling door onze grote betrokkenheid en korte lijnen met cliënten en intensieve samenwerking met hun omgeving.

Voor ons behandelteam (regio Zuid Limburg; o.a. Heerlen) zijn wij op zoek naar:

GZ-psycholoog/ Psychotherapeut    

Voor 16-36 uur per week.

De werklocatie en aandachtsgebied zijn in onderling overleg te bepalen.

Voor deze enorm leuke en veelzijdige functie dien je goede kennis te hebben van problematiek van uiteenlopende aard. In de regio Zuid Limburg bestaat de doelgroep voornamelijk uit volwassenen en zijn de behandelingen veelal gericht op o.a. persoonlijkheidsproblematiek, depressie, angst, trauma, ASS.

Het wordt gewaardeerd wanneer je kritisch meedenkt in beleid en uitvoering t.a.v. je werkzaamheden om zo een prettige (werk)omgeving te creëren voor zowel cliënten als collega's. Verder coördineer je diagnostische onderzoeken en behandeltrajecten. Je voert individuele op maat gemaakte behandelingen uit. Je adviseert behandelaren met betrekking tot de inhoud van individuele behandeling. Je onderhoudt contacten met verwijzers en ketenpartners en neemt deel aan diverse overleggen.

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

-          Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut of de NVO registratie Orthopedagoog generalist.

-          Je hebt affiniteit en ervaring met de beschreven doelgroep en problematiek.

-          Je bent zelfstandig, besluitvaardig en cliëntgericht.

-          Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit.

-          Een enthousiaste, inventieve en doortastende persoonlijkheid.

 

Wat bieden wij

Je komt te werken binnen een groeiende en dynamische organisatie, waar je kunt rekenen op een prettig werkklimaat en enthousiaste en betrokken collega's. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Hiertoe behoren ook opleidingsmogelijkheden t.a.v. verschillende invalshoeken (cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie en EMDR). Verder heb je de ruimte om je eigen agenda te beheren en mee te denken in de samenstelling van je caseload.

Ons behandelteam bestaat uit ervaren GZ-psychologen, Psychotherapeut, Psychiaters, Orthopedagoog Generalist, Psychologen, Orthopedagogen. Ook beschikt PGZ over praktijkopleidingsplaatsen tot GZ- psycholoog. Verder wordt er gewerkt met HBO+ opgeleide medewerkers in de Intensieve Gezinsbehandeling.

De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden naar Zorgverlening PGZ en wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur een e-mail naar sollicitaties@pgz.nu of bel 0495-622399/ 06-43127083 (Marleen Claessens, teamleider). Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we wederzijds kennismaken en kun je je wensen kenbaar maken. Ook heb je dan de mogelijkheid om je CV te overhandigen.

Ter voorbereiding op onze ontmoeting kun je alvast een kijkje nemen op onze website WWW.PGZ.NU om een indruk te krijgen van onze diensten en ons werkgebied.

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99