Meer informatie         Delen    

GZ - psycholoog / Klinisch Psycholoog / Psychotherapeut PGZ

Ga jij de uitdaging aan? 

 Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB). Wij bieden zorg op maat  aan mensen van alle leeftijden.

Voor ons behandelteam zijn wij op zoek naar een:

GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut (m/v)    

Voor 20-36 uur per week

Je zult werkzaam zijn op verschillende locaties.

Je taken bestaan uit het verrichten van intakes en het coördineren van diagnostische onderzoeken en behandeltrajecten. Je voert individuele op maat gemaakte behandelingen uit. Je adviseert behandelaren met betrekking tot behandeling. Daarnaast draag je bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen. Je onderhoudt contacten met verwijzers. Je neemt deel aan diverse overleggen. Ons behandelteam bestaat uit GZ-psychologen, een Psychotherapeut, een Psychiater, Psychologen en Orthopedagogen.

 Voor deze enorm leuke en veelzijdige functie dien je goede kennis te hebben van problematiek van uiteenlopende aard.

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

-          Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut.

-          Je bent zelfstandig, besluitvaardig en stressbestendig.

-          Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit.

-          Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat bieden wij:

Je komt te werken binnen een groeiende en dynamische organisatie, waar je kunt rekenen op een prettig werkklimaat. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop.

We bieden je vooralsnog een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GHZ. Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.zorgverlening-pgz.nl.

Solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren.
Wij ontvangen graag voor 20 april je motivatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Nova t.a.v. drs. M.Claessens (teamleider) via solliciteren@pgz.nu of t.a.v. Nova afdeling HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of over de procedure, dan kun je telefonisch contact opnemen met drs. M. Claessens (teamleider) te bereiken via telefoonnummer 0495-622399.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99