Meer informatie         Delen    

GZ - psycholoog / Klinisch Psycholoog / Psychotherapeut Nova

Ga jij de uitdaging aan?

Nova, onderdeel van PGZ Groep, is een kleinschalige specialistische GGZ instelling met ambitie tot groeien. Diagnostiek en behandeling wordt geboden aan zowel kinderen, jongeren en volwassenen met veelal complexe en uiteenlopende problematiek. We werken hierbij vanuit verschillende invalshoeken, zoals onder andere cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie en EMDR.
We onderscheiden ons als kleinschalige instelling door onze grote betrokkenheid en korte lijnen met cliënten en intensieve samenwerking met hun omgeving. Door goede kwaliteit van zorg te bieden, willen wij onze cliënten inzicht geven en handvatten bieden om de juiste weg in het leven te vinden.

Voor ons behandelteam zijn wij op zoek naar een:

GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut (m/v)                         

  • Voor 20-36 uur per week
  • Je zult voornamelijk werkzaam zijn op de locaties Venlo en Roermond.

Je taken bestaan uit het verrichten van intakes en het coördineren van diagnostische onderzoeken en behandeltrajecten. Je voert individuele op maat gemaakte behandelingen uit. Je adviseert behandelaren met betrekking tot behandeling. Daarnaast draag je bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen. Je onderhoudt contacten met verwijzers. Je neemt deel aan diverse overleggen. Ons behandelteam bestaat uit GZ-psychologen, een Psychotherapeut, een Psychiater, Psychologen en Orthopedagogen.

 Voor deze enorm leuke en veelzijdige functie dien je goede kennis te hebben van problematiek van uiteenlopende aard.

 

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen en vaardigheden:

-          Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut.

-          Je bent zelfstandig, besluitvaardig en stressbestendig.

-          Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit.

-          Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

Wat bieden wij:

Je komt te werken binnen een groeiende en dynamische organisatie, waar je kunt rekenen op een prettig werkklimaat. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop.

We bieden je vooralsnog een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO GGZ. Voor meer informatie kun je kijken op de website: www.zorgverlening-pgz.nl, kopje Nova.

 

Solliciteren:

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren.
Wij ontvangen graag voor 18 juni je motivatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Nova t.a.v. drs. M.Claessens (teamleider) via solliciteren@pgz.nu of t.a.v. Nova afdeling HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of over de procedure, dan kun je telefonisch contact opnemen met drs. M. Claessens (teamleider) te bereiken via telefoonnummer 0495-622399.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99