Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Meer informatie         Delen    

Begeleider wonen 18+ regio Zuid-Limburg

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis of overige psychiatrische problematiek. Wij bieden behandeling, begeleiding en ondersteuning in alle levensfasen en op vele levensgebieden, of het nu gaat om gezinsleven, school, werk, wonen of vrije tijd. Vanuit onze kennis ervaring kunnen we een bijdrage leveren. Dit doen we met oog en respect voor de situatie, de cliënt of zijn/haar ouders houden hierin de regie. We hanteren hierbij het principe “gewoon” als het kan, “speciaal” als het moet. Hulp bieden zo gewoon mogelijk, zo kort mogelijk en zo dicht mogelijk bij de thuissituatie.

Wij bieden 24-uurs begeleiding aan (jong)volwassenen. De begeleiding wordt zoveel als mogelijk vanuit zelfstandige appartementen wordt vormgegeven. De begeleiding heeft als doel de bewoner met een autisme aanverwante stoornis of lichte verstandelijke beperking vanaf 18 jaar zo normaal en zelfstandig mogelijk te laten wonen.

Je bent een enthousiaste en ambitieuze hulpverlener en je wilt je kennis en expertise inzetten in de (woon)begeleiding van cliënten met een autisme spectrum stoornis, ADHD, lichte psychiatrische problematiek of een lichte lichamelijke of verstandelijke beperking. Dan maken we graag kennis met jou voor onze vacature voor:

     Begeleider wonen 18+

·         De vacature is voor 24 uur tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.

·         Je werkt ook in de avonden, in het weekend en vult slaapdiensten in.

·         De functie is ingedeeld in fwg 40.

·         Je bent werkzaam in de regio Zuid-Limburg.

 De functie

Je geeft sturing en begeleiding aan de cliënt en biedt hierin structuur en overzicht. Je bent mentor van een aantal cliënten. Je werkt volgens een aantal vastgestelde methodieken. Afhankelijk van de zorgvraag is de begeleiding intensief of in de nabijheid. Je gaat in je begeleiding uit van eigenheid, interesses en mogelijkheden van de bewoner. Je bent op afspraak aanwezig bij de cliënt en/of als de situatie dit vraagt.

Je zorgt voor dagelijkse rapportage en levert een bijdrage aan het begeleidingsplan. Je stemt hierover af met ouders en andere betrokkenen.

 Als mentor van een aantal cliënten lever je een bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van het begeleidingsplan en stem je hierover af met het systeem rondom de cliënt.

Jouw profiel

Je hebt een gerichte Hbo-opleiding (Social work, SPH, Maatschappelijk werk, Pedagogiek) of Mbo-opleiding niveau 4. Je hebt ervaring op het gebied van ASS en bij voorkeur ook JLVB. SKJ registratie is een pré. 

Je toont respect voor de levensstijl van de cliënt en stemt je begeleidingshouding af op datgene wat de cliënt nodig heeft zonder daarbij je neutraliteit, doortastendheid en regie te verliezen. Je bent creatief in het bedenken van hoe je de ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid vorm kunt geven en je kunt dit samen met je collega’s uitvoeren.

Je levert een positieve en stimulerende bijdrage aan de teamvorming en bent in staat actief en onderbouwd bij te dragen aan het teamoverleg en de ontwikkeling van het team, zowel zorginhoudelijk als organisatorisch.

 Solliciteren

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Albert van Heugten, teamleider Zorgverlening PGZ, te bereiken via 0495-622399.

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met CVvia solliciteren@pgz.nu

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99