Meer informatie         Delen    

Ambulante begeleider M/V

Ga jij de uitdaging aan?
 

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis of overige psychiatrische problematiek.

Coach-Ster biedt individuele begeleiding en begeleiding groep aan kinderen en volwassenen met psychiatrische en/of (licht)verstandelijke problematieken.

Coach-Ster en Zorgverlening PGZ zijn samen met Nova Zorg onderdeel van de PGZ Groep. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die binnen beide organisaties inzetbaar zijn.

Wij bieden behandeling, begeleiding en ondersteuning in alle levensfasen en op vele levensgebieden, of het nu gaat om gezinsleven, school, werk, wonen of vrije tijd. Vanuit onze kennis ervaring kunnen we een bijdrage leveren. Dit doen we met oog en respect voor de situatie, de cliënt of zijn/haar ouders houden hierin de regie. We hanteren hierbij het principe “gewoon” als het kan, “speciaal” als het moet. Hulp bieden zo gewoon mogelijk, zo kort mogelijk en zo dicht mogelijk bij de thuissituatie.

Ben jij een ambitieuze (jeugd-)hulpverleners en wil je jouw kennis en expertise inzetten voor de (thuis)begeleiding van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een autisme-spectrum stoornis, ADHD, lichte psychiatrische problematiek of een lichte lichamelijke of verstandelijke beperking, dan ontvangen we graag je sollicitatie voor de functie van:

Begeleider Thuisbegeleiding (M/V)

Midden – Limburg


  • De werktijden variëren, je bent werkzaam tijdens kantoortijden maar ook op naschoolse uren en in de avonduren.
  • We bieden in eerste instantie een tijdelijk en variabel contract van 11 maanden met mogelijkheid tot verlenging.
  • We vragen ruime en flexibele beschikbaarheid om nieuwe aanvragen voor thuisbegeleiding in jouw regio vlot op te kunnen pakken.
  • Uren zijn in onderling overleg.

 

De functie

Je biedt individuele begeleiding in of vanuit de thuissituatie. Je neemt de hulpvraag van de cliënt of de ouders als uitgangspunt. De problemen kunnen zich op meerdere gebieden voordoen. Je kiest vooral een praktische insteek, passend bij de leeftijd van het kind, jongere of (jong)volwassene. Zo kun je het plannen en uitvoeren van taken en het nemen van beslissingen oefenen, de cliënt begeleiden in het aangaan en onderhouden van contacten of het ondersteunen bij het regelen van dagelijkse bezigheden. Speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking biedt je trajectbegeleiding. Hierbij woont de cliënt op zichzelf of werkt hier gericht naar toe. Je biedt extra individuele ondersteuning voor (het behoud van) iemands zelfstandigheid. De cliënt heeft zelf nadrukkelijk de regie over zijn eigen leven. De cliënt stelt daarbij zelf de hulpvragen en wordt ondersteund door de begeleider.

Onze medewerkers

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Het team van Zorgverlening-PGZ bestaat uit professioneel geschoolde pedagogische medewerkers, gedragsdeskundigen, therapeuten, GZ-psychologen en een psychiater. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.

De functie van begeleider is ingedeeld in fwg 40.

Jouw profiel

Je hebt een gerichte Hbo-opleiding (Social work, SPH, Maatschappelijk werk, Pedagogiek). Je hebt ervaring op het gebied van ASS en bij voorkeur ook (J)LVG. Registratie als jeugdzorgwerker in het kwaliteitsregister jeugdzorg is een pré.

Je hebt ervaring en affiniteit met kinderen, jongeren en (jong) volwassenen met een autisme spectrum stoornis en hun netwerk. Je biedt begeleiding met inlevingsvermogen, respect, deskundigheid en op maat gesneden aan.

Solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag voor 10 mei 2018 je sollicitatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Zorgverlening PGZ t.a.v. afdeling HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert of via solliciteren@pgz.nu.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op 24 mei a.s. in de middag.

Voor meer informatie over deze vacature met Yvonne Knapen, teamleider thuisbegeleiding PGZ, 0495-622399.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99