Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Werken bij


Kom ons team versterken!


Wij zijn een relatief kleine organisatie met een structuur. Daardoor kunnen wij snel reageren op veranderingen en vragen van cliënten. Onze zorg is laagdrempelig en sluit zo goed mogelijk aan op andere vormen van zorg binnen en buiten PGZ. We hechten veel waarde aan goede contacten met ouders/verzorgers en andere betrokkenen. Door de betrokkenheid en deskundigheid van ouders te combineren met de professionele deskundigheid van de medewerkers, geven we zorg en ondersteuning die nodig is voor het welzijn en de ontwikkeling van de cliënt. Dit is ons bestaansrecht en zijn onze kerncompetenties: Deskundig, Betrokken en Cliëntgericht.

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit een zorg CAO, waaronder een uitstekende pensioenregeling, een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering en fiscaal gunstige uitruilmogelijkheden tussen arbeidsvoorwaarden.

Ga jij de uitdaging aan? Bekijk hier onze actuele vacatures

Staat jouw vacature er niet bij, maar voel je je wel uitgedaagd om ons team te versterken, dan nodigen we je graag uit een open sollicitatie, voorzien van je motivatie en Curriculum Vitae, te sturen per mail naar team HR of naar Zorgverlening PGZ t.a.v. HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Stageplaatsen

We bieden elk schooljaar een aantal stageplaatsen aan voor de jaarstages van 3de en 4de jaars studenten van de opleidingen Social Work, Sociale Studies of Pedagogiek. Ook hebben we mogelijkheden voor stages voor de studies orthopedagogiek, psychologie en gezondheidswetenschappen (richting geestelijke gezondheidszorg). Je sollicitatie voor één van deze stageplaatsen kun je eveneens richten aan per mail naar team HR of aan Zorgverlening PGZ t.a.v. HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99