Kom ons team van Zorgverlening PGZ versterken!

Zorgverlening -PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB). Wij bieden zorg vanaf de vroege ontwikkeling van een kind (vanaf ongeveer 2 jaar) tot aan de volwassenheid.

Missie:

De missie van PGZ is het bieden van (ambulante) ondersteuning en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met een psychiatrische stoornis of licht verstandelijke beperking. De ondersteuning is erop gericht om een cliënt samen met de belangrijke mensen om hem heen een zo groot mogelijke kwaliteit van leven te bieden, waarbij de nadruk wordt gelegd op het verminderen van de klachten en het versterken van de eigen mogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling en vergroten van maatschappelijke zelfstandigheid staan hierbij voorop.  Hierbij maken we gebruik van onze specialistische kennis, ervaring en effectief gebleken methodieken voor behandeling en begeleiding.

Door de relatief kleine organisatie en de platte structuur kunnen management en medewerkers snel reageren op veranderingen en vragen van cliënten, een uitgangspunt dat binnen PGZ hoog in het vaandel staat. Daarbij is de zorg laagdrempelig en sluit zo goed mogelijk aan op andere vormen van zorg binnen en buiten PGZ. PGZ hecht veel waarde aan goede contacten met ouders/verzorgers en andere betrokkenen. Door de betrokkenheid en deskundigheid van ouders te combineren met de professionele deskundigheid van de medewerkers, kan PGZ de zorg en ondersteuning geven die nodig is voor het welzijn en de ontwikkeling van de cliënt. Dit is het bestaansrecht van Zorgverlening PGZ en zijn onze kerncompetenties: Deskundig, Betrokken en Cliëntgericht.

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling, een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering en een spaarloon- en levensloopregeling.

Ga jij de uitdaging aan? Bekijk hier onze actuele vacatures

Staat jouw vacature er niet bij, maar voel je je wel uitgedaagd om ons team te versterken, dan nodigen we je graag uit een open sollicitatie, voorzien van je motivatie en Curriculum Vitae, te sturen  per mail naar personeelzaken of naar Zorgverlening PGZ t.a.v. P&O/HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Stageplaatsen

We bieden elk schooljaar een aantal stageplaatsen aan voor de jaarstages van 3de en 4de jaars studenten van de opleidingen Social Work, Sociale Studies of Pedagogiek. Ook hebben we mogelijkheden voor stages voor de studies orthopedagogiek, psychologie en gezondheidswetenschappen (richting geestelijke gezondheidszorg). Je sollicitatie voor één van deze stageplaatsen kun je eveneens richten aan  per mail naar personeelzaken of aan Zorgverlening PGZ t.a.v. P&O/HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert.

Contact met PGZ

Bedank tekst
Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bericht

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99