Meer informatie         Delen    

Specialistische GGZ


Welke Specialistische GGZ biedt PGZ?

De specialistische GGZ betreft in veel gevallen dezelfde probleemvelden als binnen de generalistische basis GGZ, maar de klachten zijn complexer en de aanpak is multidisciplinair. Binnen PGZ betreft het onder andere de behandeling bij:
•    ADHD (volwassenen, jongeren)
•    Angststoornissen (volwassenen, jongeren)
•    Autisme (volwassenen, jongeren)
•    Dwangstoornissen (jongeren)
•    Gedragsstoornissen (jongeren)
•    LVB-psychiatrie (jongeren)

Is er sprake van een sterk vermoeden van een stoornis op een van deze gebieden dan is het mogelijk uw patiënt door te verwijzen naar PGZ voor een nader onderzoek en/of behandeling. Blijkt uit de eerste screening en de intake-informatie dat de klacht van uw cliënt beter begeleid kan worden vanuit de generalistische Basis GGZ of zelfs binnen de huisartsenpraktijk, dan zal hierover contact worden opgenomen met de verwijzer en vindt er overleg plaats. Ook is het mogelijk om vanuit de huisartsengelden een GGZ specialist ter consultatie in te zetten binnen uw praktijk.

Nadere informatie

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden die PGZ kan bieden of wilt u contact/overleg met een GGZ specialist, neem dan contact op via ons algemeen telefoonnummer 0495-622399 of via info@pgz.nu. Wij zijn u graag van dienst.

 
 
Meer informatie     
Delen    


Terug naar Verwijzers


Lees meer over:

  Contact met PGZ

  Deel deze pagina via e-mail

  Aan:


  Van:
  Meer informatie aanvragen

  Onderwerp:


  Van:
  Bel ons op nummer:

  0495 - 62 23 99