Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Vrije tijd

Heeft uw kind moeite om vriendschappen te sluiten en deze te behouden? Maakt u zich zorgen dat uw kind alleen is en sociaal in een isolement terecht komt? Wij kijken met u en uw kind mee op welke manier het sociale netwerk vergroot kan worden.

Wij bieden een leuke, leerzame en zinvolle gespecialiseerde groepsbegeleiding speciaal voor jongens en meisjes van 5 tot 11 jaar (Kids club), 12 tot 17 jaar (de Future) en jongvolwassenen (Wave) Vaak is het voor deze kinderen, jongeren en jongvolwassenen niet mogelijk om aan reguliere clubs deel te nemen. Wij bieden ze daarom de mogelijkheid om in kleine groepjes activiteiten te ondernemen die ze echt leuk vinden. Plezierige activiteiten, contact met anderen, en zichzelf kunnen zijn staan voorop. Door verbetering van het zelfvertrouwen en het vergroten van sociale vaardigheden wordt toegewerkt naar het deelnemen aan reguliere activiteiten in de samenleving.

Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99