Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Inleiding

Op onze locatie in Heerlen kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met complexe problemen en stoornissen die invloed hebben op verschillende levensgebieden bij ons terecht. Wij doen diagnostiek bij cliënten waarbij mogelijk sprake is van psychiatrische problematiek. (lees verder over diagnostisch onderzoek) Daarnaast bieden wij uiteenlopende behandelingen. (lees verder over ons behandelaanbod)

We staan voor kleinschaligheid, zorgvuldigheid en een goede kwaliteit van zorg. Wij werken met een multidisciplinair team, bestaande uit psychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, een psychotherapeut en een kinder- en volwassenpsychiater.

Bij welke problemen kunnen wij u helpen?

Kinderen en jongeren
Bij Zorgverlening PGZ zullen wij er alles aan doen om uw kind/jongere op een goede manier te helpen. Wij gaan tijdens de behandeling uit van het positieve en de dingen die goed gaan.
 U kunt met uw kind/jongere bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling van:
- Angstproblemen
- Depressieve en stemmingsklachten
- Trauma- en stressgerelateerde problemen
- Dwangklachten
- Aandacht- en concentratieproblemen
- Sociale problemen of aan autisme verwante stoornissen
- Gedragsproblemen
- Hechtingsproblemen
- Identiteitsproblemen
Wanneer uw kind/jongere problemen ervaart, kan dit het hele gezin ongerust maken. Wij vinden het belangrijk om ouders en eventuele andere gezinsleden regelmatig bij de behandeling te betrekken. We werken ook samen met school en belangrijke betrokkenen om ervoor te zorgen dat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Volwassenen
Wij bieden ambulante specialistische GGZ voor volwassenen. De behandeling richt zich op complexe problematiek die vaak langere tijd aanwezig is en invloed heeft op meerdere levensgebieden (opleiding, werk, gezinsleven, sociale contacten, relaties, vrijetijdsinvulling). Indien wenselijk kunnen partners, gezinsleden of belangrijke anderen worden betrokken gedurende de behandeling.

U kunt bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling van onder andere:
- Angstproblemen
- Depressieve en stemmingsklachten
- Trauma- en stressgerelateerde problemen
- Dwangklachten
- Aandacht- en concentratieproblemen
- Sociale problemen of aan autisme verwante stoornissen
- Identiteitsproblemen
- Persoonlijkheidsproblematiek


Bekijk hier onze vacatures
Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99