Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Meer informatie         Delen    

Opening Onderwijs behandelgroep: samenwerking Lataste school en Zorgverlening PGZ

15 maart jl. is door Wethouder dhr. Verheul de Onderwijsbehandelgroep officieel geopend.

 Onder toeziend oog van medewerkers, directies maatschappelijke organisaties, verwijzers en overige professionals werd de ruimte feestelijk geopend. Het logo van de Onderwijsbehandelgroep is door niemand minder dan een leerling van de Latasteschool ontworpen. De leerlingen konden middels een prijsvraag hun ontwerp indienen.

OVER DE ONDERWIJSBEHANDELGROEP

Sinds 1 oktober 2016 kan de Latasteschool in samenwerking met PGZ ook behandelingen onder schooltijd  in een speciale behandelgroep aanbieden aan leerlingen met grote ondersteuningsbehoeften. De behandelgroep bevindt zich in een aparte ruimte op het terrein van de Latasteschool. In de behandelgroep werken dagelijks twee behandelaars van PGZ met ondersteuning van een orthopedagoog. De leerlingen krijgen in deze speciale behandelgroep: onderwijs én behandeling waarbij gewerkt wordt vanuit de gedachte: één kind, één plan.

 Indien u interesse heeft of meer informatie wenst over de behandelgroep kunt u contact opnemen met Ruud van Hertum directeur van de Latasteschool ( Ruud.vanHertum@aloysiusstichting.nl tel.: (0-581707 of 06-10895690) of Ton Mestrom, adjunct directeur Latasteschool  anthonius.mestrom@aloysiusstichting.nl; tel.: 0475-581707 of 06-83246803) of Mariëlle Peters-Willems, coördinator PGZ (m.willems@zorgverlening-pgz.nl; tel.:0495-622399 of 06-30594751). Ook kan er een afspraak gemaakt worden voor een rondleiding op school.

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99