Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Meer informatie         Delen    

Open dag Latasteschool en onderwijsbehandelgroep PGZ


OPEN DAG LATASTESCHOOL  EXPERTISECENTRUM VOOR DE REGIO MIDDEN-LIMBURG
 
Leerlingen en medewerkers van het expertisecentrum heten u van harte welkom op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 14.00 uur tijdens de eerste Open Dag. 
 
Ze willen iedereen kennis laten maken met onze speciale school. In iedere klas is te zien hoe ze werken met de methodes, ook in combinatie met audiovisuele middelen. Daarnaast zijn de samenwerkingspartners aanwezig en geven zij meer informatie over training en therapieën, die in gezamenlijkheid wordt aangeboden. Vanuit zorgverlening PGZ zal de onderwijsbehandelgroep de Cocon, die sinds september 2016 een onderdeel is van het expertisecentrum aanwezig zijn. Ook kan er een kijkje worden genomen in hun eigen unieke speelleerbos.  
 
Het expertisecentrum De Latasteschool heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot een expertisecentrum met een breed onderwijs- en ondersteuningsaanbod voor kinderen in de regio Midden-Limburg. Ze zijn de grootste excellente (cluster 4) school in de regio. Zij zijn er voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, veelal op sociaal-emotioneel gebied. In een veilige en uitdagende leeromgeving bieden wij onderwijs zoveel mogelijk ‘op maat’, zodat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen.
 
Datum:  Zaterdag 7 oktober 2017  Locatie:  Bergerweg 37 in Horn Tijdstip:  10.00 – 14.00 uur
 
Wij hopen u op 7 oktober te mogen begroeten.

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99