Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

AKKOORD


Kosten

Omdat Zorgverlening PGZ met veel gemeenten en zorgverzekeraars een overeenkomst hebben gesloten, is onze ondersteuning voor cliënten onder de 18 jaar zonder aanvullende kosten voor ouders. We noemen dat Zorg in Natura. U beschikt over een geldige verwijzing naar ons en wij declareren onze dienstverlening rechtstreeks bij gemeente, zorgkantoor of zorgverzekeraar. Indien gemeenten toch (in de toekomst) besluiten een eigen bijdrage op te leggen, dienen zij u hierover te informeren.
 
Bent u 18 jaar of ouder dan valt in het geval van een GGZ behandeling, een deel van de zorgkosten onder het wettelijk verplichte eigen risico. De overheid bepaalt jaarlijks de hoogte van dit eigen risico. Meer over het wettelijk eigen risico leest u op www.rijksoverheid.nl. Op de 24uurs woonvormen en zorgdiensten voor volwassenen welke onder gemeentelijke verantwoordelijkheid vallen, hanteert de overheid een inkomensafhankelijke bijdrage welke wordt geïncasseerd via het CAK. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.hetcak.nl. U kunt hier zelf berekenen hoe hoog u Eigen Bijdrage is.
 
Heeft u een geldige verwijzing, maar wilt u onze dienstverlening via een Persoonsgebonden Budget (PGB) zelf bij ons 'inkopen', informeer dan naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0495-622399 of via clientburo@pgz.nu
 
Binnen sommige zorgonderdelen geldt een door Zorgverlening PGZ gehanteerde bijdrage in de kosten voor (welzijns)diensten. Daarbij kunt u denken aan een bijdrage per maand indien uw kind op een 24uurs woonvoorziening van Zorgverlening PGZ verblijft. Het betreft dan een bijdrage voor (bijvoorbeeld) entreegelden voor een speeltuin, pretpark of andere uitstapjes. Voor de zorg zelf wordt geen eigen bijdrage gevraagd maar bepaalt de overheid jaarlijks of dit van toepassing is of wordt.
 
Zorgverlening PGZ hanteert voor de 24uurs woonvormen voor volwassenen een bijdrageregeling voor gebruik van internet, telefonie en TV (indien van toepassing) en ook wordt een kleine bijdrage (per wasbeurt) gevraagd indien men gebruik maakt van onze wasmachines en waspoeder.

Contact met PGZ

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99