Meer informatie         Delen    

Senior financieel medewerker

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB). Coach-Ster biedt individuele begeleiding en begeleiding groep aan kinderen en volwassenen met psychiatrische en/of (licht)verstandelijke problematieken. Nova is een kleinschalige GGZ instelling die specialistische behandeling biedt aan zowel kinderen als volwassenen. Zorgverlening PGZ, Coach-Ster en Nova zijn onderdeel van de PGZ Groep.

Binnen de afdeling Financiële Administratie vindt momenteel een integratie plaats van de administratieve processen en administraties van 3 organisaties. De financiële medewerkers binnen deze afdeling zijn zelfstandig verantwoordelijk voor de financiële administratie van deze organisaties. Binnen de afdeling Financiële Administratie is hierdoor een vacature ontstaan voor:

Senior financieel medewerker (20 uur per week)

De functie wordt ingeschaald afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We bieden je vooralsnog een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.

De functie

Je verricht werkzaamheden ten behoeve van periodeafsluitingen,  voorbereiden managementinformatie, jaarrekeningen, externe aanleveringen richting gemeenten en daarmee samenhangende rapportages. Je instrueert en bent vraagbaak voor de financieel medewerkers. Daarnaast verricht je controlerende/uitvoerende taken in het declaratie- en facturatieproces en werk je de voorwaarden vanuit de afgesloten contracten met externe partijen uit.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde financiële HBO-opleiding. Je hebt ervaring met betrekking tot het verrichten van alle voorkomende financiële werkzaamheden binnen de financiële administratie (inclusief periodeafsluitingen en voorbereidingen t..b.v. managementrapportages).

Je hebt bewezen inzicht te hebben in financiële processen en financiële werkzaamheden. Je hebt ervaring in het werken met Excel. Ervaring met het financiële pakket Twinfield en ervaring binnen de zorgsector is een pré. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een analytisch vermogen. Je werkt zelfstandig maar maakt tegelijkertijd gebruik van de kwaliteiten en kennis van je directe collega’s.

Je levert een positieve en stimulerende bijdrage aan de teamvorming en bent in staat actief en onderbouwd bij te dragen aan het teamoverleg en de ontwikkeling van het team, zowel financieel inhoudelijk als organisatorisch.

Onze medewerkers

Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag voor 10 juli a.s. je sollicitatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Zorgverlening PGZ t.a.v. afdeling P&O/HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert of via personeelszaken@pgz.nu. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch (0495-622399) of per mail (a.timmermans@pgz.nu) contact opnemen met Angela Timmermans, hoofd EAD.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 18 en 19 juli 2017.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We hebben momenteel ook vacatures voor Financieel medewerker.

 

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Bedank tekst
Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bericht

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99