Meer informatie         Delen    

Controller

Zorgverlening PGZ is al jaren dé autisme specialist in de regio Limburg en Noord-Brabant. Ons specialisme is het behandelen en begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS). PGZ biedt tevens gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand, ADHD, angststoornis, gedragsstoornis, overige psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking (LVB).

Coach-Ster biedt individuele begeleiding en begeleiding groep aan kinderen en volwassenen met psychiatrische en/of (licht)verstandelijke problematieken.

Nova is een kleinschalige GGZ instelling die specialistische behandeling biedt aan zowel kinderen als volwassenen.

Zorgverlening PGZ, Coach-Ster en Nova zijn onderdeel van de PGZ Groep.

Vanwege sterke groei zijn we op zoek naar een ambitieuze

Controller

De vacature is voor 24 tot 36 uur per week.

De functie wordt ingeschaald afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We bieden je vooralsnog een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.

De functie
Je adviseert management, directie en raad van commissarissen over de financieel economische resultaten en risico’s van de organisatie.

Je levert de bedrijfseconomische en financiële input aan het jaarplan, stelt de begroting en de planning en controlcyclus op. Je voert controles conform dit plan uit.

Je analyseert financiële processen en brengt waar mogelijk verbeteringen aan om de onderneming zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Je verbetert de inrichting van de informatiestromen voor een beter inzicht in de effectiviteit, efficiency en opbrengst van processen en de risico’s en kansen hierin.

Je bent eindverantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van de organisatie en hebt hiervoor contacten met o.a. gemeentes.

Je bent projectleider van of neemt deel aan organisatiebrede projecten, bijvoorbeeld door het geven van bedrijfseconomische en financiële input en advies in business cases.

Je coördineert de financiële en administratieve organisatie en processen van nieuwe zorglocaties, onderdelen en teams. Je werkt samen met directie en RvC bij de beoordeling van strategische samenwerkingsverbanden.

Je beoordeelt de wijzigingen in wet- en regelgeving op consequenties voor directie en management en adviseert hierover.

Je ondersteunt het management bij de bedrijfsvoering en geeft gevraagd en ongevraagd advies op bedrijfseconomisch gebied.

Je geeft (in)direct leiding aan het team financiële administratie, het team cliëntadministratie en ICT.

Jouw profiel
Je beschikt over een bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding op HBO+/WO niveau. Kennis van de zorgfinancieringsstructuur is een pré.

Je hebt ruime ervaring als controller in een ondernemende, resultaatgerichte en kwaliteit gedreven organisatie.
 
Je hebt leidinggevende ervaring.

Je hebt ervaring met en een aantoonbaar brede interesse in diverse vakgebieden en processen binnen een organisatie, onder andere op het gebied van ICT.

Ervaring in het samenvoegen van organisatieonderdelen en administraties is een pré.

Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht, analytisch en samenwerkingsgericht.


Onze medewerkers
Onze hoge ambitie wordt bereikt door onze enthousiaste en betrokken medewerkers. Voor onze professionals hebben we een modern HRM-beleid. Je persoonlijke ontwikkeling en jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het team staan voorop. Daarnaast hebben we een prima arbeidsvoorwaardenpakket vanuit de CAO-Gehandicaptenzorg, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteren
Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag voor 28 juli 2017 je sollicitatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Zorgverlening PGZ t.a.v. afdeling P&O/HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert of via personeelszaken@pgz.nu.

Voor meer informatie over deze vacature en de procedure kun je contact opnemen met Onno Verton, interim controller, te bereiken via telefoonnummer 0495-622399.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De eerste selectiegesprekken vinden bij voorkeur plaats begin week 31. Mocht dit vanwege vakantie niet mogelijk zijn, kun je dit bij je sollicitatie aangeven (graag met vermelding van je vakantieperiode).


 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Bedank tekst
Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bericht

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99