Meer informatie         Delen    

Begeleider wonen 18+

Het team wonen 18+ in weert biedt 24-uurs begeleiding aan (jong)volwassenen. De begeleiding wordt zoveel als mogelijk vanuit zelfstandige appartementen wordt vormgegeven. De begeleiding heeft als doel de bewoner met een autisme aanverwante stoornis of lichte verstandelijke beperking vanaf 18 jaar zo normaal en zelfstandig mogelijk te laten wonen.

Je bent een enthousiaste en ambitieuze hulpverlener en je wilt je kennis en expertise inzetten in de (woon)begeleiding van cliënten met een autisme spectrum stoornis, ADHD, lichte psychiatrische problematiek of een lichte lichamelijke of verstandelijke beperking. Binnen het team wonen 18+ kun je aan de slag als:

Begeleider

De vacature is voor 30 uur p/w.

Je werkt ook in de avonden en in het weekend. De functie is ingedeeld in fwg 40.

De functie

Als begeleider in het team wonen 18+ geef je sturing en begeleiding aan de cliënt en biedt hierin structuur en overzicht. Je bent mentor van een aantal cliënten. Je werkt volgens een aantal vastgestelde methodieken. Afhankelijk van de zorgvraag is de begeleiding intensief of in de nabijheid. Je gaat in je begeleiding uit van eigenheid, interesses en mogelijkheden van de bewoner. Je bent op afspraak aanwezig bij de cliënt en/of als de situatie dit vraagt.

Je zorgt voor dagelijkse rapportage en levert een bijdrage aan het begeleidingsplan. Je stemt hierover af met ouders en andere betrokkenen.

Jouw profiel

Je hebt een gerichte Hbo-opleiding (Social work, SPH, Maatschappelijk werk, Pedagogiek). Je hebt ervaring op het gebied van ASS en bij voorkeur ook JLVG.

Je toont respect voor de levensstijl van de cliënt en stemt je begeleidingshouding af op datgene wat de cliënt nodig heeft zonder daarbij je doortastendheid en regie te verliezen. Je bent creatief in het bedenken van hoe je de ontwikkeling en groei naar zelfstandigheid vorm kunt geven en je kunt dit samen met je collega’s uitvoeren.

Je levert een positieve en stimulerende bijdrage aan de teamvorming en bent in staat actief en onderbouwd bij te dragen aan het teamoverleg en de ontwikkeling van het team, zowel zorginhoudelijk als organisatorisch.

Solliciteren

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Albert van Heugten, 06-10345778.

Heeft deze vacature je interesse gewekt dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag voor 17 juli 2017 je sollicitatiebrief met CV. Je kunt deze richten aan: Zorgverlening PGZ t.a.v. afdeling P&O/HR, Postbus 2702, 6030 AA Nederweert of via personeelszaken@zorgverlening-pgz.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 
 
Meer informatie     
Delen    


Contact met PGZ

Bedank tekst
Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Waarmee kunnen wij u helpen?
Bericht

Deel deze pagina via e-mail

Aan:


Van:
Meer informatie aanvragen

Onderwerp:


Van:
Bel ons op nummer:

0495 - 62 23 99